Rólunk

Történetünk

Bombay Expressz éttermünk 2006 óta működött a Jókai tér mellett, (Andrássy 44.) megosztva India ízeit mindenkivel. Az évek alatt sok ezer vendéget szolgáltunk ki, és tapasztalataink arra ösztönöztek, hogy tovább fejlődjünk…..Így született a Bombay Curry Bar.

Megnyílt Bombay Curry Bar kistestvére a Corvin sétányon! Mostantól két helyen várjuk vendégeinket:
1085 Budapest, Corvin sétány 2/a.
Ezzel is terjesztve az indiai ételek szeretetét Budapesten.

A csapat

Az indiai konyha egy ünnep. Célunk, hogy éttermeink valamennyi vendégét ennek az ünnepnek a részesévé tegyük. Azért dolgozunk, hogy az indiai konyha összetett ízvilágának teljességét ünneppé varázsoljuk!

Rajesh, Kavita (férj és feleség – a tulajdonosok), Ummed (főszakácsunk) és Venky (Üzemeltetési igazgatónk) 2005 óta dolgoznak együtt. Rajesh és Kavita mindketten szenvedélyesen elkötelezettek az ételek és a vállalkozásuk irányában, Ummed, az önmagát folyamatosan képző séf már 25 éve dolgozik indiai éttermekben Indiában, és a világ minden részén. Venky vendéglátóipari főiskolát végzett, és 30 éve vezet különféle éttermeket a világ különböző részein. Szeretnénk megosztani Önökkel India gazdag örökségét, gasztronómiáját, és az ünneplés iránti szenvedélyét.

A Vízió

Víziónkat anyavállalatunk jelmondata fejezi ki legjobban: “Megmutatjuk az indiai konyhát a világnak”. Az indiai konyha, csakúgy mint az indiai kultúra évezredekre nyúlik vissza. Az elkészítési módok összetettsége, az ízek árnyalatai teszik igazán különlegessé. Azért dolgozunk, hogy ezt az összetettséget mindenki számára élvezhetővé tegyük egy egyszerű formában. Élvezzük ezt a kihívást, és célunk, hogy márkánkat a világ minél több hotspot-ján ott legyünk.

Konyhánk

FRISSESSÉG az egyetlen szó, az egyetlen “mantra” amely megfelelően mutatja be a konyhánkkal, ételeinkkel kapcsolatos elvárásainkat, fókuszunkat. Fűszereinket Indiából importáljuk. A összes többi hozzávalót, fűszernövényt, friss élelmiszereket helyben, vagy az adott régióban szerezzük be. Naponta. Receptjeinket indiai vendéglátóipari szakértőkkel és helyi séfekkel állítottuk össze, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb arányban tudjunk helyi hozzávalókat felhasználni. Minden nap láthatók kiszállító autónk a nyitás előtti percekben éttermeinknél, ahogy naponta friss ételeket szállítanak. Konyhánk kiváló példa a Tradíció és a Modern Technológia házasságára, az egész valahogy olyan, mint Mumbai City. Rend a Káoszban.